Jouw computer- en IT-specialist

Bij ons kan je terecht voor al je computerartikelen voor thuis. Denk aan laptops en desktops, maar ook aan routers, opslag en randapparatuur. Ontdek snel al onze producten en diensten en kom langs in onze winkel te Aalst.

AA Verhoeven: de one-stop shop voor jouw IT-producten

De computerspecialist op maat

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop, desktop of randapparatuur hiervoor? Of is de toner van je printer op? Bij ons kan je terecht voor al je IT-oplossingen. Wij bieden hierbij persoonlijke service op maat. Zo kijken we samen met jou naar je specifieke wensen en behoeften. Stel je liever zelf een computer samen? Ook dat is uiteraard mogelijk!

part_home

Bekijk hier onze diensten

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten. Wil je direct meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

 • Exellent

  Ben je van plan om een nieuwe pc of laptop te kopen of is je smartphone aan vervanging toe? In onze Exellent online shop vind je de nieuwste apparatuur tegen de laagste prijs.

 • Game corner

  Ben jij een fanatieke gamer? Dan is een gaming PC precies wat je nodig hebt. Bij AA Verhoeven kan je terecht voor de best gaming PC bij jou in de buurt.

 • CompuDeals

  De beste promo's in computerland vind je in onze CompuDeals online shop. Hier kan je eenvoudig en snel online je computer of randapparaten bestellen.

 • Service & herstellingen

  Heb je een probleem met je laptop of desktop? Wij staan garant voor snelle servicetijden en zorgen dat je snel weer aan de slag kan.

teamfoto

Over AA Verhoeven

Het team van AA Verhoeven staat borg voor een uitmuntende service en kwaliteit. Het bedrijf is in de loop van de jaren geëvolueerd tot een one-stop shop voor alles wat te maken heeft met automatisering. Kortom, jouw ideale partner op het vlak van IT-oplossingen.

Wat onze klanten zeggen...

Uiteraard kunnen we je alles vertellen over onze producten en services, maar hoe wordt onze werkwijze door onze klanten ervaren? We hebben hieronder een aantal getuigenissen voor je verzameld.

De max, alles marcheert, hij is inderdaad genezen mijn computer!! En mijn boekhoudprogramma functioneert, en ik heb nog al mijn mails … Mijn computer reageert binnen de second als ik op eender welke functie druk! TOPPIE!! IKKE BLIJ!! Echt waar merci, tot na de Corona, dan hebben we het nog over een laptopje en ons netwerkje thuis dat eens moet onderhanden genomen worden.

 

Anja Pauwels

Super service gekregen gisteren. Gegevens op USB toch niet verloren. Specialist heeft ze kunnen redden. 3 dagen werk toch niet voor niets geweest. Bedankt mannen.

 

Martine de Waele

Super service, al meer dan tien jaar klant.

 

Sven D.M.

Dank je voor de goede service, opvolging en advies. Al 3 jaar tevreden klant!

 

Suzan M.

Een zeer goede zaak en ook heel vriendelijk. Men zal je bij alles helpen !

Guido Gyde

Tevreden met de aankoop en heel vriendelijke bediening! 👍👍👍

Marie-Rose Verhofstadt

Super tevreden van de service!

Mieke De Boom

Zeer behulpzaam. Eerlijk en onbaatzuchtig advies. Top!

Erik De Sadeleer

Scroll naar top