AA Verhoeven: voor al je IT-oplossingen

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop of printer? Of wil je als bedrijf advies over een passende IT-infrastructuur? Bij ons kan je zowel als particulier en als onderneming terecht voor al je IT-oplossingen. Wij bieden hierbij persoonlijke service op maat. Zo kijken we samen met jou naar je specifieke wensen en behoeften. We beschikken bovendien over een eigen technische dienst. Zo zijn eventuele IT-problemen snel verholpen en komt jouw dienstverlening niet in gevaar.

Naast IT-oplossingen zoals hardware voor bedrijven, bedrijfssoftware, digitale archivering en VoIP kan je als horecazaak of retail winkel ook kiezen uit verschillende kassasystemen. We leveren en programmeren deze ter plaatse, zodat je meteen aan de slag kan. Dit geldt ook voor onze grootformaat en multifunctionele printers voor op kantoor. Met een onderhoudscontract geniet je van een zorgeloze service op maat.

Ten slotte bieden wij diverse kantoorbenodigdheden aan. Wist je dat je deze eenvoudig en snel via onze Calipage online shop kan bestellen? Het materiaal wordt binnen de 24 uur bij jou op kantoor geleverd. Indien je je via ons laat registreren geniet je tevens van een extra voordelig tarief in de online shop.

Over-ons

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Steven Verhoeven is de drijvende kracht achter AA Verhoeven. Al vroeg ontdekte Steven zijn passie voor alles wat met computers en mobiele telefoons te maken heeft. Mede hierdoor en zijn ervaring in de IT-wereld, werd hij gevraagd om binnen AA Verhoeven de IT-support op zich te nemen. In 2007 nam Steven de winkel volledig over en sindsdien staan hij en zijn team borg voor een uitmuntende service en kwaliteit. AA Verhoeven is in de loop van de jaren geëvolueerd tot een one-stop shop voor alles wat te maken heeft met automatisering. Kortom, jouw ideale partner op het vlak van IT-oplossingen.

Scroll naar top