Kies voor de best gaming PC experience

Ben jij een fanatieke gamer? Dan is een gaming PC precies wat je nodig hebt. Deze desktops zijn afgestemd op de behoeftes van serieuze gamers. Bij AA Verhoeven kan je terecht voor de best gaming PC bij jou in de buurt. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw ultieme droom PC. Meer nog, je kan bij ons ook ontdekken hoe het is om coureur of piloot te zijn in onze game corner waar een volledig uitgeruste race- en flightsimulator staan opgesteld.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een gaming PC?

Om de nieuwste games snel te kunnen downloaden en spelen op je PC is het belangrijk dat je bij het samenstellen rekening houdt met de volgende onderdelen:

 • Krachtige grafische kaart
  De videokaart is het kloppend hart van je gaming PC. Deze kaart verwerkt alle visuele elementen die in games voorbij komen. Dus, hoe sneller de videokaart, hoe mooier en vloeiender de games op jouw monitor verschijnen. Om een game optimaal te spelen heb je minimaal 30, maar het liefst 60 frames per seconde (fps) of meer nodig.
 • Snelle processor
  De processor bepaalt waaraan je moederbord en geheugen moeten voldoen. Maar kan ook een bottleneck vormen voor vrijwel elk ander onderdeel in je systeem als je een te langzaam exemplaar kiest.
 • Voldoende RAM geheugen¬†
  Naast een krachtige videokaart en processor is de snelheid van het interne geheugen ook van invloed op hoe goed je game te spelen is. Let daarbij niet alleen op het geheugen zelf, maar ook op de kloksnelheid daarvan!
 • Snelle SSD opslag
  Een SSD is vergelijkbaar met een harde schijf, maar dan veel sneller, energiezuiniger en meer betrouwbaar. Zo laden je games extra vlot en sta je snel in het eerste level.
 • Goed koeling systeem
  Een optimale koeling van je gaming PC is belangrijk, het zorgt ervoor dat de componenten in je systeem niet te warm worden.
best-gaming-pc

Meer dan een PC alleen

Uiteraard bestaat de ideale game setup uit meer dan alleen een PC. Denk aan een super scherpe (4K) monitor, joystick, headset en gamestoel! Ook daarvoor zit je bij AA Verhoeven goed. In onze game corner vind je onder meer een complete race- en flightsimulator terug. Zo kan jij ervaren hoe het is om letterlijk achter het stuur van je favoriete racegame te zitten.

Stel je best gaming PC samen met AA Verhoeven

Ben je op zoek naar de ultieme gaming PC? Kom dan langs in onze winkel te Aalst. Wij bieden je professionele uitleg en ondersteuning bij het kiezen. Daarnaast kan je in onze speciaal ingerichte game corner zelf de ultieme gaming experience ervaren.

Scroll naar top