Bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware voor jouw onderneming

Ben je op zoek naar algemene of specifieke software voor jouw organisatie? Of het nu gaat om Microsoft Office, antivirus of een meer gespecialiseerd pakket als AutoCAD, bij ons kan je terecht voor al je bedrijfssoftware. Wij zorgen voor de levering en desgewenst ook de installatie bij jou op kantoor.

Software op maat van jouw wensen

Goede software die aansluit bij je werkzaamheden is nodig om optimaal te kunnen werken. De bekendste en meest gebruikte kantoorsoftware is Microsoft Office en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder Office 365 en Office Home & Business.

Wij leveren echter ook software op maat van jouw wensen, bijvoorbeeld op het vlak van boekhouding, 3D-ontwerp of ERP en CRM-systemen. We kijken samen met jou naar de noden van je bedrijf. Vervolgens adviseren we welke software hier optimaal bij aansluit en hoeveel licenties je nodig hebt. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je exact weet waar je aan toe bent. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

bedrijfssoftware

Installatie en ondersteuning ter plekke

Uiteraard blijft het niet bij het geven van advies alleen. Bij aankoop van het betreffende softwarepakket staan wij desgewenst in voor de installatie en ondersteuning bij jou op kantoor. Wij zorgen dat de licenties geactiveerd worden en configureren deze zodat alle medewerkers de juiste toegang tot het programma hebben. Heb je achteraf nog vragen? Ook dan kan je zeker bij ons terecht.

Meer informatie over bedrijfssoftware

Wil je meer informatie over algemene bedrijfssoftware of wil je weten welke software optimaal bij jouw onderneming past? Wij bieden een passende oplossing voor elke organisatie. Neem dus snel contact met ons op of kom langs in onze winkel te Aalst. Samen kijken we naar jouw bedrijfssituatie en we adviseren jou graag over de bestaande mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een pc of randapparatuur voor jouw bedrijf?

Scroll naar top