Een kassasysteem voor elke zaak

Op zoek naar een kassasysteem dat aan jouw behoeften voldoet? Dan ben je bij AA Verhoeven in Aalst aan het juiste adres. Of je nu een horecazaak, een bakkerij of een kledingwinkel uitbaat, samen kijken we naar de meest praktische oplossing voor jouw zaak. Je hebt keuze uit verschillende merken en modellen. Uiteraard bieden wij ook kassasystemen aan die gecertificeerd zijn met het oog op het GKS.

Kies een kassasysteem op jouw maat

Jouw zaak is uniek. Dat geldt ook voor je kassasysteem. Wij leveren deze dan ook op maat van elke zaak, altijd aangepast aan de behoeften. Zo kan je een eenvoudig instelbare kassa van Casio aanschaffen, zodat je je klanten op de meest ideale manier kan laten betalen. Je kan echter ook kiezen voor een kassa van FEC. Deze zijn uitgerust met verschillende opties waaronder de mogelijkheid tot het beheren van je voorraad en een volledig centraal backoffice systeem waar je meerdere filialen aan kan koppelen.

Daarnaast weten we hoe belangrijk het is om vlot en efficiënt te werk te gaan. Daarom programmeren wij het kassasysteem voor jou zodat je meteen aan de slag kan. Natuurlijk zorgen wij ook voor het onderhoud van het systeem indien je dit wenst.

kassasystemen

Draadloos bestellen in realtime

Heb je een horecazaak en wil je tijd besparen én efficiënter werken? Door draadloos te bestellen bespaar je lange wachtrijen aan de kassa en zeg je vaarwel tegen notitieblokken en de vergissingen die daarmee gepaard gaan. Communicatie tussen de keuken en de zaal wordt zo geoptimaliseerd. Bovendien verbeter je de service én de beleving van je gasten.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden

Wil je meer informatie over de talrijke opties van onze verschillende kassasystemen? Of wens je een offerte op maat? Neem dan contact op of kom langs in onze winkel. Wij laten je de mogelijkheden zien en stellen graag een vrijblijvende offerte op.

Onze merken

Bekijk ons aanbod van kassasystemen voor jouw zaak

Scroll naar top