Service & herstellingen

Voor snelle service en herstellingen van IT-problemen

Werkt je computer niet meer, is je printer stilgevallen of kan je geen verbinding meer maken met je bedrijfsnetwerk? Voor zowel zakelijke als particuliere IT-problemen kan je bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen. Wij staan garant voor snelle servicetijden en zorgen dat je snel weer aan de slag kan.

Service waar je op kan rekenen

Wij beschikken over een eigen technische dienst. Je apparatuur terugsturen naar de fabrikant is hierdoor niet altijd nodig waardoor onze wachttijden een stuk korter zijn.

Bij alle herstellingen gaan we zorgvuldig te werk. Vaak wordt er bijvoorbeeld nodeloos een harde schijf geformatteerd om het probleem op te lossen. Wij proberen de problemen eerst te detecteren en herstellen nadien zonder alle data van je computer of laptop te verwijderen. Uiteraard adviseren we je toch regelmatig een back-up te maken van je bestanden, zodat je altijd een kopie kan terughalen mocht dit nodig zijn.

service en herstellingen

Snelle interventietijden

Heb je een zakelijk IT-probleem en wil je dit snel laten verhelpen? Dan proberen wij binnen 4-6 werkuren te zorgen voor een oplossing. Mochten we het probleem niet ter plaatse kunnen repareren, dan kunnen wij desgewenst een vervangtoestel plaatsen. Zo komt jouw dienstverlening niet in gevaar. Ook deze herstellingen worden door onze eigen technische dienst uitgevoerd.

Meer informatie over het oplossen van IT-problemen

Ben je op zoek naar meer informatie over onze service of wil je een herstelling laten uitvoeren? Neem dan snel contact met ons op of kom langs in onze winkel. We houden jou op de hoogte van de vorderingen en de kosten die met de reparatie gepaard gaan. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Ben je op zoek naar een pc of randapparatuur voor jouw bedrijf?

Scroll naar top