Zakelijke automatisering binnen handbereik

Dankzij onze IT-oplossingen zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf optimaal en zo efficiënt mogelijk werkt.

Van hardware en software tot IT-netwerksystemen en kassasystemen, wij zijn de ideale partner in automatisering.

AA Verhoeven: jouw partner in automatisering

IT-oplossingen die het werk eenvoudig maken!

Wij helpen jouw organisatie door middel van IT-strategie, -implementatie en -beheer. We bepalen samen de strategie, implementeren de diensten die het best passen binnen jouw bedrijf en beheren vervolgens de IT-omgeving. Dit stelt jouw organisatie in staat om te groeien en te ontwikkelen, zodat jij kan voldoen aan de veranderende markt en behoeften van jouw klanten.

zakelijk_home

Bekijk hier onze diensten

Hieronder vind je een overzicht van onze diensten. Wil je direct meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

 • Copiers

  Wij bieden je zowel multifunctionals als groot formaat printers voor op kantoor van het merk Ricoh aan.

   
 • Kassasystemen

  Je hebt keuze uit verschillende merken en modellen. Wij bieden ook systemen aan die gecertificeerd zijn met het oog op het GKS.

 • Office automation

  Met een persoonlijke en deskundige aanpak zorgen wij ervoor dat elke pc en ieder IT-proces werkt zoals het hoort.

   
 • Kantoorbenodigdheden

  In onze winkel vind je een ruim assortiment van kantoormaterialen. Wil je liever online bestellen? Ook dat kan eenvoudig en snel.

 • Service & herstellingen

  Heb je een zakelijk IT-probleem? Wij staan garant voor snelle servicetijden en zorgen dat je snel weer aan de slag kan.

   
 • Promo's

  Profiteer van straffe kortingen en voordelen op een selectie van onze producten. Hou deze pagina goed in de gaten!

teamfoto

Over AA Verhoeven

Het team van AA Verhoeven staat borg voor een uitmuntende service en kwaliteit. Het bedrijf is in de loop van de jaren geëvolueerd tot een one-stop shop voor alles wat te maken heeft met automatisering. Kortom, jouw ideale partner op het vlak van IT-oplossingen.

Wat onze klanten zeggen...

Uiteraard kunnen we je alles vertellen over onze diensten en services, maar hoe wordt onze werkwijze door onze klanten ervaren? We hebben hieronder een aantal getuigenissen voor je verzameld.

Dit type van interventies dragen absoluut bij aan de klantentevredenheid, met als gevolg dat ik zelf al mijn pc-gerelateerde aankopen bij jullie verricht en regelmatig mensen naar jullie doorverwijs. Door de snelle assistentie van vandaag zal ik dat ongetwijfeld blijven doen.

 

Tanja De Decker | Baker Tilly

De max, alles marcheert, hij is inderdaad genezen mijn computer!! En mijn boekhoudprogramma functioneert, en ik heb nog al mijn mails … Mijn computer reageert binnen de second als ik op eender welke functie druk!! TOPPIE!! IKKE BLIJ!! Echt waar merci, tot na de Corona, dan hebben we het nog over een laptopje en ons netwerkje thuis dat eens moet onderhanden genomen worden.

 

Anja Pauwels

Super service gekregen gisteren. Gegevens op USB toch niet verloren. Specialist heeft ze kunnen redden. 3 dagen werk toch niet voor niets geweest. Bedankt mannen.

 

Martine de Waele

Toen we 4 jaar geleden naar onze huidige locatie verhuisden en gingen uitbreiden, hebben we AA Verhoeven als partner gekozen voor het beheer van onze informatica, NAS en pc’s. Ze boden een goede prijs en één aanspreekpunt voor al onze vragen aan. En tot op de dag van vandaag komen ze die belofte na. Als we een probleem hebben, bellen we hen op en worden we direct geholpen. We hebben eens een virus gehad tijdens het weekend en ook dan konden we op hen rekenen. Ze beperkten de schade en minimaliseerden de last. Daarnaast geven ze ons advies, indien we een laptop voor onze werkmannen moeten aanschaffen. Ze kennen ons totale plaatje en kunnen daar perfect op inspelen.

 

Ann P.

Super service, al meer dan tien jaar klant.

 

Sven D.M.

Op het moment dat we zonder computers en een platte server zaten, liet onze IT’er ons in de steek. We waren dus technisch werkloos en moesten zo snel mogelijk iemand vinden die ons kon helpen. Ik vind referenties zeer belangrijk, dus ben ik gaan rondhoren in mijn netwerk. Zo kwam ik bij AA Verhoeven terecht. Binnen een half uur stonden zij voor onze deur! Bovendien leggen ze alles in verstaanbare taal uit en maken ze geen misbruik van je situatie. AA Verhoeven is voor ons een adres waar we terechtkunnen voor de aankoop van materialen en al onze vragen en problemen omtrent IT, computers en zelfs gsm’s.

 

Annick D.V.

Wij zijn een familiebedrijf en in de tijd van mijn vader hadden we onze eerste kopieermachine nodig. Hij heeft toen voor AA Verhoeven gekozen en was een van hun eerste klanten. Dat is ondertussen al meer dan 30 jaar geleden. Vandaag de dag beheren ze onze informatica en pc’s en hebben we ook een aantal printers van hen. Ze lossen problemen snel op en geven betrouwbaar advies. Dat is voor ons dé definitie van topservice.

 

Geert C.

De samenwerking met AA Verhoeven is TOP! Ze gaan tot het uiterste om hun klanten verder te helpen. Naast hun supersnelle service zijn hun voornaamste troeven een correct advies in mensentaal, correcte prijzen en het comfort van één aanspreekpunt voor al je IT vraagstukken. Vragen en problemen worden onmiddellijk opgenomen én aangepakt om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Toen we onverwachts met een virus geconfronteerd werden deden ze er alles aan om ons zo snel mogelijk uit de nood te helpen. Als online marketing bureau is het van cruciaal belang op een betrouwbare IT partner te kunnen rekenen. Niets dan lof, ik zou hen aan iedereen aanbevelen!

 

Bart M.

AA Verhoeven heeft bij ons een server en nieuwe pc’s geïnstalleerd. Ondertussen werken we al jarenlang met hen samen. Ze zijn dichtbij als er assistentie nodig is en komen ook snel langs. Als we een probleem hebben, dan bieden ze een oplossing tegen een correcte prijs. Vorig jaar is ons systeem gehackt, maar hebben we slechts een minimum aan informatie verloren. Doordat AA Verhoeven een goede firewall had geïnstalleerd en onze server elke avond een back-up maakt, konden alle bestanden worden herplaatst. Dankzij hen waren we na één dag alweer operationeel.

 

Pieter J.L.

Dank je voor de goede service, opvolging en advies. Al 3 jaar tevreden klant!

 

Suzan M.

Als we niet kunnen printen, scannen of faxen, dan hebben we een groot probleem. Dat begrijpt AA Verhoeven zeer goed, want meestal staat de technieker na een paar uur al voor onze deur en is het probleem dezelfde dag opgelost. Het is een veelzijdig bedrijf met een uitgebreid productgamma. Ze geven een antwoord op alle IT-vragen waar wij als kantoor mee geconfronteerd worden en denken met ons mee. We zijn bij hen terechtgekomen via mond-tot-mond-reclame en hebben ondertussen al meer dan 10 jaar een contract lopen voor printers, computermateriaal en kantoorbenodigdheden.

 

Tom D.G.

De multifunctionele toestellen die door ons volledige departement worden gebruikt, hebben we destijds bij AA Verhoeven gekocht. Vooral hun service qua onderhoud was daarin een doorslaggevende factor. Onze IT-afdeling kan kleine problemen oplossen, zoals papier dat eens vastzit, maar voor complexere zaken kunnen we op de expertise van AA Verhoeven rekenen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in multifunctionals. Bovendien denken ze vooruit. Problemen die wij nog niet zien, lossen zij al op of ze voorkomen dat er één ontstaat. Ook andere toestellen die we zelf onderhouden, kopen we bij hen aan, want ze bieden een snelle levertermijn en scherpe prijs. AA Verhoeven vindt hun persoonlijke service een vanzelfsprekendheid, maar wij ervaren dit als zeer uitzonderlijk!

 

Bruno B.

Bedankt voor de goeie service Steven

Marc Bosmans | Juwelier Bosmans Aalst

Zeer behulpzaam. Eerlijk en onbaatzuchtig advies. Top!

Erik De Sadeleer

Stop de trage papierstroom.
Kies als KMO voor tijdswinst en efficiëntie!

Scroll naar top