Office automation op maat van jouw onderneming

Wil je op kantoor een flexibele werkplek creëren die je productiviteit verhoogt? Kies dan voor office automation van AA Verhoeven. Met een heldere, persoonlijke en deskundige aanpak zorgen wij ervoor dat elke computer, alle randapparatuur en ieder IT-proces werkt zoals het hoort.

Van software tot volledige IT-infrastructuur

Wil je af van je bestaande dure telefooncentrale en overschakelen op VoIP of ben je op zoek naar software die de werkzaamheden van jouw onderneming ondersteunt? Wij zijn jouw one-stop shop op het vlak van alles wat met IT te maken heeft.

Hardware voor bedrijven

Van computer tot printer en meer, bij ons vind je de bekendste merken met een degelijke uitleg en service.

zakelijk_hardware
Software

Bedrijfssoftware

Van Microsoft Office tot AutoCAD, wij kijken samen met jou naar de behoeften binnen je bedrijf.

Digitale archivering

Nooit meer een document kwijt? Dankzij digitale archivering kan je eenvoudig en snel alle ontvangen documenten beheren en archiveren.

Digitale_archivering
IT_infra

IT-infrastructuur

Van het leveren, configureren en beheren van servers tot netwerkapparatuur en cliënts. Bij ons kan je terecht voor al je IT en netwerkbeheer.

VoIP telefonie

Bel eenvoudig via je internetverbinding. Zo ben je altijd en overal bereikbaar en kan je oproepen snel en eenvoudig doorschakelen tegen een voordelig tarief.

voip

Uiteraard zorgen wij niet alleen voor de levering, maar ook voor de installatie van de verschillende producten en diensten bij jou op kantoor.

Persoonlijk advies op maat

Kies je voor office automation van AA Verhoeven, dan kies je voor een dienst die volledig aan jouw wensen wordt aangepast. Zo kijken we samen met jou naar de behoeften binnen je onderneming. Aan de hand daarvan krijg je een persoonlijk advies op maat, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Meer informatie over office automation

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een advies op maat van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij helpen jou graag persoonlijk verder.

Stop de trage papierstroom.
Kies als KMO voor tijdswinst en efficiëntie!

Scroll naar top