Nooit meer een document kwijt dankzij digitale archivering

Ben je soms op zoek naar een belangrijk document en weet je niet meer waar je het hebt opgeslagen? Het kan soms een hele opgave zijn om deze terug te vinden. Gelukkig kan je bij ons terecht voor digitale archivering. Hiermee heb je al jouw documenten eenvoudig binnen handbereik.

Razendsnel documenten terugvinden

Dankzij digitale archivering kan je eenvoudig en snel alle ontvangen documenten centraal beheren en archiveren. Dit heeft als grote voordeel dat je geen stapels papier meer op je bureau hebt liggen en dat alles centraal en geordend wordt opgeslagen. Zo raak je geen documenten meer kwijt en kan je informatie eender waar opzoeken.

Met één druk op de knop kan je jouw documenten naar een e-mailadres of netwerklocatie sturen, binnen een bedrijfsapplicatie bewaren of een combinatie van beiden. Bovendien kan je ervoor kiezen om je documenten niet alleen als PDF, maar ook als Microsoft Word, Excel of OpenOffice bestand op te slaan. Wij werken hiervoor samen met gekende merken als Ricoh, Kofax & DocuWare. Uiteraard zorgen wij voor de nodige opleidingen van je medewerkers.

zakelijk_copiers

Service van A tot Z

Elke organisatie heeft eigen processen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van digitale archivering denken we graag met je mee hoe je dit systeem zo optimaal mogelijk kan implementeren. Daarnaast bekijken we samen welke apparatuur geschikt is voor jouw onderneming. Tijdens het hele project zorgen wij voor de coördinatie en blijven we je vaste aanspreekpunt. Uiteraard kan je na oplevering ook blijven rekenen op onze service.

Meer informatie over digitale archivering

Wil je vrijblijvend een demonstratie van het digitale archiveringssysteem of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de ideale oplossing voor jouw specifieke situatie. Vervolgens stellen we graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Onze merken

Stop de trage papierstroom.
Kies als KMO voor tijdswinst en efficiëntie!

Scroll naar top