VoIP telefonie

VoIP telefonie voor jouw onderneming

Wil je als ondernemer beter bereikbaar zijn voor je klanten en ook nog eens sterk besparen op je telefoonrekening? Kies dan voor VoIP telefonie. Zo ben je steeds bereikbaar, kan je oproepen snel en eenvoudig doorschakelen en in geen tijd voicemails en keuzemenu’s instellen. Dit zijn trouwens slechts enkele van de vele voordelen die een VoIP-telefooncentrale biedt.

Hoe werkt het?

Met VoIP bel je eenvoudig via je internetverbinding. Je hebt dus geen afzonderlijke telefoonlijn meer nodig. De VoIP telefooncentrale zorgt ervoor dat de spraak wordt omgezet naar datapakketjes die via het internet worden verstuurd. Het maakt niet uit waar je toestel staat: op kantoor, thuis of in een hotel in Spanje. Zolang er internet beschikbaar is kan je bellen met je Belgische telefoonnummer.

Voordelen van VoIP telefonie

Met VoIP maak je je organisatie optimaal bereikbaar. Zo hoef je nooit meer een telefoontje te missen. Een oproep kan je eenvoudig doorschakelen naar je GSM, naar de telefoon van een collega of een voicemail. Het systeem schaalt mee met de grootte van je bedrijf en is maximaal beveiligd, voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden en volledig up to date. Tenslotte zijn de maandelijkse tarieven en beltarieven van VoIP een stuk lager dan de beltarieven van traditionele telefonie-aanbieders.

VoIP-telefonie

Wat bieden wij aan?

Ons telefoniepakket bevat alle diensten die je als onderneming nodig hebt om zorgeloos te kunnen communiceren. Wij zorgen voor de installatie of aanpassing van het bestaande systeem en leveren de bijhorende telefoon(s), zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Naast het hard- en software gedeelte staan wij je ook met raad en daad bij in geval van problemen. Zo kan je altijd rekenen op een snelle service en goed onderhoud.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over de voordelen van VoIP telefonie in jouw situatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij laten je de mogelijkheden zien en stellen graag een vrijblijvende offerte voor jou op.

Naast VoIP kan je bij ons terecht voor al je IT en netwerkbeheer

Scroll naar top