Verhoog je productiviteit met een multifunctionele printer

Ben je op zoek naar een grootformaat of multifunctionele printer voor op kantoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je snelle, hoogwaardige en gebruiksvriendelijke printers van het merk Ricoh waarmee je tegen een betaalbare prijs je productiviteit verhoogt.

Waarom kiezen voor een multifunctionele printer?

Met een multifunctionele printer bespaar je tijd in je werkproces. Je scan naar de printer sturen? Dat is niet meer nodig. Een handtekening plaatsen en het bestand opnieuw inscannen? Het kan allemaal met hetzelfde apparaat! Hierdoor bespaar je heel wat tijd en frustratie.

Een ander voordeel is dat je met een multifunctionele printer beschikt over een apparaat dat gekend staat om zijn hoge afdrukkwaliteit en printsnelheid. Je hebt keuze uit verschillende opties. Zo kan je onder meer kiezen tussen een draadloze, aan het netwerk gekoppelde of een op zichzelf staande printer. Kortom, er is altijd wel een printer die aan jouw verwachtingen en eisen voldoet.

zakelijk_copiers

Een zorgeloos onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract voor je grootformaat of multifunctionele printer kies je voor een optimale oplossing op maat. We zoeken samen met jou naar een printer die voldoet aan jouw persoonlijke behoeften. Vervolgens installeren we deze bij jou op kantoor. Eenmaal geplaatst kan je genieten van onze zorgeloze service. Is je toner leeg? Wij zorgen tijdig voor een nieuwe. Werkt de printer niet meer naar behoren? Wij komen langs en zorgen indien nodig voor een vervangtoestel. Zo kan jij je concentreren op de zaken die er echt toe doen voor je bedrijf.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over een grootformaat of multifunctionele printer of ben je benieuwd wat de voordelen zijn in jouw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij laten je de verschillende mogelijkheden zien en stellen graag een vrijblijvende offerte voor jou op.

Verdeler van:

ricoh-printer

Bekijk ons aanbod van kwalitatieve en gebruiksvriendelijke printers

Scroll naar top