Digitaal archiveren

Digitaal archiveren met software van Nuance

Spendeer jij veel tijd aan het ordenen en opbergen van papieren documenten of aan het ordenen van digitale documenten op een lokale computer? Dan is digitaal archiveren met software van Nuance dé oplossing voor jouw onderneming. Zo gaan documenten nooit meer verloren en bespaart jouw organisatie tijd én geld!

Alfacom & AutoStore maken jouw archief slimmer:

  • Centraal beheerd: geen verspreide opslag meer in mailboxen en op lokale schijven. Elk document heeft zijn eigen plaats.
  • Volledig digitaal: Weg met grote en stoffige archiefkasten! Voortaan scan je eenvoudig al je documenten, die je digitaal opslaat.
  • Krachtige zoekfunctie: Een document terugvinden gaat zo snel als een zoekopdracht via Google: secondewerk.
  • Overal toegankelijk: Werk je thuis? Of op locatie? Al jouw documenten zijn altijd en overal bereikbaar.

Al je binnenkomende documenten verzamelen, analyseren en op basis van parameters op de juiste plaats opslaan. Dat is wat Alfacom verstaat onder digitaal archiveren. Bekijk het filmpje als je wil weten hoe AutoStore in zijn werk gaat.

AutoStore biedt 3 verschillende oplossingen aan die jouw bedrijf enorm kunnen helpen in de huidige digitalisering. Deze producten zijn:

  1. Nuance AutoStore: Papieren en digitale documenten en gegevens in bedrijfssystemen vastleggen en op een beveiligde manier beschikbaar stellen.
  2. Nuance Business Connect: Mobiele productiviteit waarmee medewerkers documenten en afbeeldingen kunnen vastleggen en verzenden, bestanden kunnen openen en veilig documenten kunnen afdrukken – waar en wanneer ze maar willen.
  3. Nuance OpenForms 360: Gestructureerd, semigestructureerd of ongestructureerd, grote of kleine taken, losse items of grote batches: met OpenForms 360 integreer je de verwerking van digitale en papieren formulieren in jouw AutoStore-workflow.
AutoStore

Meer info over digitaal archiveren

Wil je een demonstratie of wil je meer weten over de software van Nuance? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen met jou naar de ideale oplossing voor jouw specifieke situatie. Vervolgens stellen we graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Bekijk ons aanbod van kwalitatieve en gebruiksvriendelijke printers

Scroll naar top